Routes

AANBOD

 

Onze kennis bestaat vooral uit de Oostkantons en een gedeelte van Duitsland, hierop concentreren wij ons dan ook. In de ardennen kennen wij ook enkele zeer mooie routes, maar is de kennis beperkter inzake terrein, restaurants, omgeving, ... Dat wilt dus ook zeggen dat vooral de routes in de Oostkantons toppers zijn, zowel qua terrein, de uitzichten, de mooie singletracks als inzake de zwaarte van het parkours worden jullie op je wenken bediend.

 

Download ---> mailtje naar info@

 

 

PRAKTISCH

 

De routes zijn verkrijgbaar in GPX formaat, deze geven we vrij door een mailtje te sturen naar info@adventurebybike.be of nog simpelere door jullie aan te melden op het forum. We zetten ze liever niet online omdat we 100% zeker willen zijn dat er niet toevallig ergens een privé stuk inzit. De routes zijn niet uitgepijld, ze zijn enkel na te rijden via gps. Indien jullie graag een gids erbij willen kan dat ook altijd op aanvraag.

 

Deze GPX bestanden kunnen jullie makkelijk inladen via mapsource of basecamp, en kunnen jullie eventueel zelfs nog een aanpassing doorvoeren, of ergens een afkorting inplannen. Mochten jullie bemerkingen hebben na de rit, dan horen we het ook graag. Zo kunnen we samen werken aan een up to date route.

 

 

 

GPX ?

 

Een GPX formaat is een routes die je kan inladen op je Garmin of Mio GPS toestel. Handige programma's daarvoor zijn Mapsource of Basecamp, beide te downloaden via onderstaande link op de Garmin website.

 

 

Mail: Info@adventurebybyike.be Copyright © 2018 Adventurebybike.be - All rights reserved